Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Νεας Δημοκρατίας προχώρησε η εταιρία Genius System, θεωρώντας ότι εξαπατήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Η εταιρία ηταν μία από τις 3 επιχειρήσεις που η ΝΔ ζήτησε προσφορά για την διεξαγωγή των επικείμενων προεδρικών εκλογών. Όπως αναφέρεται στην σχετική αίτηση των...
ασφαλιστικών μέτρων “το οικονομικό κόστος της πρότασης της Vodafone (εταιρία που ανέλαβε την διενέργεια των εκλογών) υπερβαίνει τις 750.000 ευρώ, δηλαδή 150.000 ευρώ και πλέον υψηλότερο της δικής μας οικονομικής προσφοράς”.

Παράλληλα όπως εξηγεί “η Vodafone δεν αναλαμβάνει το έργο που σχετίζεται με το ανθρώπινο δυναμικό για τη χρήση του συστήματος εφαρμογής, δηλαδή δεν αναλαμβάνει ούτε το κόστος των 1.900 περίπου ατόμων που απαιτούνται την ημέρα της διενέργειας των εκλογών ούτε επιπλέον την εκπαίδευση και υποστήριξη των χρηστών και ευκόλως γίνεται αντιληπτό κατά συνέπεια ότι η προσφορά της Vodafone και το συνολικό κόστος του έργου θα φτάσει περίπου στο 1.200.000 ευρώ, δηλαδή μιλάμε για ένα κόστος διπλάσιο σε σχέση με τη δική μας προσφορά.” Μαλιστα η εταιρία εχει προχωρήσει και σε αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Να μην διενεργηθούν οι εκλογές

Στα ασφαλιστικά μέτρα ο δικηγόρος της εταιρίας Νίκος Αγαπηνός αναφέρει οτι: “Επειδή περαιτέρω πρέπει στα πλαίσια προσωρινής ρύθμισης της κατάστασης και δεδομένης της επιβάρυνσης του κρατικού προϋπολογισμού με την κατά νόμο κρατική επιχορήγηση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και τη χρησιμοποίηση χρημάτων εκ της κρατικής επιχορήγησης για τις ανάγκες της συμβάσεως της καθ΄ ής με τη Vodafone, αλλά και του γεγονότος της πρόσθετης οικονομικής επιβάρυνσης της καθ’ ης και της αποξένωσής της από σημαντικού ύψους χρηματικά ποσά σε συμμόρφωση προς την σύμβασή της με την Vodafone και ενώ εκκρεμεί η ανωτέρω απαίτησή μας, πρέπει να απαγορευθεί επί του παρόντος η διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας που είναι προγραμματισμένες για τις 20/12/2015 και να υποχρεωθεί η καθ΄ ής να προσκομίσει στο Δικαστήριο και να επιδείξει αντίγραφο της συμβάσεως που έχει υπογράψει με τη Vodafone και η οποία βρίσκεται στην κατοχή της πάντα προσωρινά και μέχρι να εκδοθεί οριστική απόφαση επί της τακτικής αγωγής μας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ