Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΤΟ ΠΡΩΪ
Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών «Ακαρνανικό Φως» σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Περιβάλλον, Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια» Δήμου Ξηρομέρου, με την εθελοντική προσφορά των...
κατοίκων και την στήριξη των επαγγελματιών της περιοχής, οργανώνει για ενδέκατη χρονιά την Γιορτή της Τσιγαρίδας, το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015 το πρωί, στο Δημοτικό παρκινγκ Φυτειών Ξηρομέρου. 
Σας καλούμε όλους, να δείτε από κοντά την αναβίωση του εθίμου, να συμμετάσχετε και εσείς οι ίδιοι στην διαδικασία της, να γευτείτε λαχταριστές τσιγαρίδες και φυσικά, να χορέψετε στο ρυθμό των παραδοσιακών τραγουδιών.

Εκτός των άλλων, θα παρουσιαστούν δημοτικοί χοροί από τα δυο παιδικά τμήματα, το τμήμα γυναικών και το μεικτό τμήμα του Συλλόγου και θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά.


ΦΩΤΟ από το http://mytikaspress.blogspot.gr/2015/12/26.html
Η γιορτή θα μεταδοθεί και ζωντανά από το κανάλι W.O.M West Of Mind στοLink https://www.youtube.com/watch?v=cRt1wXTuy5M

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ