Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: "ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ"

Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε 
Το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» συμπαραστέκεται στον αγώνα που πραγματοποιούν οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα των σχολικών κτιρίων του Δήμου Αγρινίου και καλεί την τοπική κοινωνία σήμερα στις 10:00 το πρωί στην Πλατεία Παναγοπούλου (Συντριβάνι) να απαιτήσουμε όλοι μαζί:

να μην απαξιωθεί η καθαριότητα των σχολείων,
να αποδοθούν άμεσα όλα τα δεδουλευμένα τους
να μονιμοποιηθούν όλοι/ες οι συμβασιούχοι/ες καθαριστές/ριες,
να μη μειωθούν οι ήδη πενιχροί μισθοί τους
να ενταχθούν όλες/οι οι εργαζόμενοι του κλάδου στα βαρέα και ανθυγιεινά.
Είναι αδιανόητο για μας η επιβίωση και η αξιοπρέπεια ανθρώπων που παρέχουν ένα τόσο σημαντικό έργο στην εκπαίδευση, να αντιμετωπίζονται και από την σημερινή συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ως παιδιά ενός κατώτερου θεού, με το να τους αποστερείται επί μήνες η αμοιβή τους και ταυτόχρονα μέσα στο μεγάλο σφαγείο της αναζήτησης των ισοδυνάμων, να κόβει από οκτώ χιλιάδες (8.000) περίπου πενιχρά αμειβόμενα εργαζόμενους (220 ευρώ το μήνα) άλλο ένα 10%.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ