Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2016- ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ 1 ΕΥΡΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από την Δευτέρα 28/12/2015 έως 15 /01/ 2016 η κ.α.π.α. θα βρίσκεται στον χώρο του ψυχαγωγικού αθλητικού κέντρου Cosmic Bowling στο Γιαννούζι Αγρινίου, και από ώρα 13.00 έως 17.00 για... 
28/12/2015 και 31/12/2015
(έπειτα θα ανακοινωθεί καινούργιο πρόγραμμα για τις επόμενες εβδομάδες).
Για να ξεκινήσουμε τα μη ανταποδοτικά Τέλη Κυκλοφορίας και την υπογραφή δικογράφων οικάτοχοι αυτοκινήτων για τους παράνομους και μη ανταποδοτικούς φόρους που επέβαλαν οι κυβερνώντες αυτού του τόπου ώστε να εξοντώσουν τον πολίτη αυτής της χώρας τρομοκρατώντας τον ώστε να αρπάξουν το ελάχιστο εισόδημα που έχει ο καθένας μας να θρέψει την οικογένειά του! 

Υ.Γ. Νέα συνάντηση την Πέμπτη 31-12-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ