Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Αύριο πρωί η ημερίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας «Επιχειρηματική Ανακάλυψη» στον κλάδο της Οινοποιίας

Εμφάνιση DSC_0018.JPGΗ Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνέχεια της έγκρισης της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης 2014-2020 (RIS3 ΠΔΕ) από το Περιφερειακό Συμβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προχωρεί στην...
εξειδίκευση των δράσεων των τομέων προτεραιότητάς, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο χρηματοδότησης του Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας 2014-2020 αλλά και του ΕΣΠΑ 2014-2020 γενικότερα.  
Για την εξειδίκευση των δράσεων των τομέων προτεραιότητας αξιοποιείται η μεθοδολογία της Επιχειρηματικής Ανακάλυψης.
Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται αύριο Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 με ώρα έναρξης 10.30 π.μ. στο Ξενοδοχείο «Ποσειδών» στα Καμίνια Πατρών, ημερίδα για την «Επιχειρηματική Ανακάλυψη» στους τομείς προτεραιότητας της Περιφερειακής Στρατηγικής Ευφυούς Εξειδίκευσης (RIS3), στον κλάδο της Οινοποιίας.
Στόχος της ημερίδας είναι η ανάδειξη των δυνατοτήτων αλλά και των αναγκών των καινοτόμων επιχειρηματικών σχημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος για την τελική εξειδίκευση δράσεων για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της έρευνας –τεχνολογικής ανάπτυξης και καινοτομίας στον τομέα αυτόν, με την κατάθεση – συζήτηση – επεξεργασία καινοτόμων προτάσεων.
Στην ημερίδα αυτήν έχουν κληθεί να συμμετάσχουν Οινοποιητικές Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Ερευνητικοί Φορείς (Πανεπιστήμια, ΑΤΕΙ, Ινστιτούτα και Κέντρα), ενώ εισηγητές θα είναι επιστήμονες του Τομέα αναγνωρισμένου κύρους, καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας.

Τις εργασίες της ημερίδας θα ανοίξει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Μπράμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ