Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Σε συμβιβασμό για το σκάνδαλο του νέου δημαρχείου

Σε εξώδικο συμβιβασμό προσπαθώντας να περιορίσει την ήδη μεγάλη ζημία οδηγείται ο δήμος Αγρινίου με τους μελετητές της μελέτης για το νέο δημαρχείο που θα… χτίζονταν στο χώρο των παλαιών σφαγείων.

Η σκανδαλώδης αυτή υπόθεση για τον δήμο Αγρινίου ξεκινά όταν το 2001 επί...
δημαρχίας Σώκου ανατέθηκε μελέτη για την ανέγερση νέου δημαρχείου, που θα κόστιζε 20 εκατ. ευρώ περίπου, χωρίς να εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση του έργου… Στη συνέχεια η δημοτική αρχή του Π. Μοσχολιού εγκατέλειψε το όλο σχέδιο, επικαλούμενη την έλλειψη χρημάτων και το ακριβό κόστος του εγχειρήματος και σταμάτησε να εξοφλεί τους μελετητές. Οι μελετητές προσέφυγαν στην δικαιοσύνη και ο δήμος Αγρινίου πλέον καλείται να πληρώσει επιπλέον τους τόκους υπερημερίας και τη δικαστική δαπάνη, συνολικά δηλαδή 1.359.642,71€. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στα χρόνια που μεσολάβησαν ο δήμος Αγρινίου πλήρωνε και συνεχίζει να πληρώνει ενοίκια για να στεγάσει υπηρεσίες και δομές του. Μάλιστα μέχρι πριν 3-4 χρόνια, γιατί στη συνέχεια αξιοποιήθηκαν κάποιοι δημοτικοί χώροι και έγινε μια μικρή εξοικονόμηση δαπανών, τα ποσά που δαπανούσε ο δήμος Αγρινίου για μισθώματα ετησίως έφταναν τις 300.000 ευρώ…

Διαβάστε το υπόλοιπο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ