Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ήττα (3-2) από τον Εργοτέλη και τέλος το κύπελλο- το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Την ήττα 3-2 από τον Εργοτέλη γνώρισε ο Παναιτωλικός και για ακόμη μια χρονιά αποκλείστηκε πρόωρα από το κύπελλο Ελλάδας.
Ήταν ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι διεκδίκησαν μέχρι το φινάλε του αγώνα να πάρουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας , όμως δεν τα κατάφεραν παρά τις...
πολλές και μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Ο Γιάννης Μαντζουράκης προφύλαξε ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο την προσεχή Δευτέρα αρκετούς ποδοσφαιριστές. Έτσι επέλεξε να αφήσει στο Αγρίνιο σχεδόν όλη την βασική του άμυνα.
Δυστυχώς για αυτούς και την ομάδα οι παίκτες που πήραν την ευκαιρία να αγωνιστούν δεν την αξιοποίησαν και μάλλον θα συνεχίσουν να βλέπουν τα ματς του πρωταθλήματος του Παναιτωλικού από κει τα έβλεπαν μέχρι τώρα.
Αυτό είχε σαν συνέπεια η ομάδα του Αγρινίου να δεχτεί εύκολα γκολ και να βρεθεί συνεχώς να κυνηγά το σκορ.
Μοιραίος παίκτης για τον Παναιτωλικό όμως ήταν ένας επιθετικός του μιας και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει και να βοηθήσει την ομάδα του. Ο λόγος βέβαια για τον Λεάντρο Κάπελ που θα μπορούσε να αλλάξει την ροή του ματς αν ευστοχούσε στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 2΄ του παιγνιδιού όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Δερμιτζάκης το απέκρουσε και παίρνοντας ψυχολογία αναδείχτηκε κορυφαίος για την ομάδα του.
Είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά για τον Παναιτωλικό που σε φάση ομίλων αποκλείεται από ομάδα κατώτερης κατηγορίας . Πέρσι στο Αγρίνιο έχασε από Χανιά και Ολυμπιακό Βόλου, φέτος έμεινε έξω από τον Εργοτέλη.

Γκολ και φάσεις

Στο 2΄ο Κάπελ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κούρτη όμως ο ιδίως που αναλαμβάνει να το εκτελέσει δίνει την εύκαιρα στον Δερμιτζάκη να διώξει σε κόρνερ.
Στο 12΄ ο Μάνος θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη.
21′: Σουτ του Ίνιατς από τα δεξιά μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο Στεφανάκος.
Στο 31΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Κάσα Καμαρά κάνει το διαγώνιο σουτ από τα δεξιά, η μπάλα σκάει και καταλήγει στα δίχτυα του Στεφανάκου.
Στο 38 λείχαμε αναγκαστική αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Βιγιαφάνιες στη θέση του Ουαρντά.
Πριν τελείωση το α΄ μέρος οι γηπεδούχοι εδραίωσαν τη νίκη τους.

Γέμισμα στην περιοχή από τον Κούτρη στα αριστερά, η μπάλα περνάει και ο Μάνος κάνει την προβολή για το 2-0. Με την έναρξη της επανάληψης ο Μαντζουρακης τα έπαιξε όλα για όλα μιας και έβαλε τον Μαρκόφσκι στην θέση του Κουτρουμάνου και σε όλη τη διάρκεια του β΄ μέρους έπαιξε με δυο σέντερ φορ. Στο 49΄ο Βασιλείου μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαρκοφσκι, όμως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφ-σαιντ στον σκόρερ Ένα λεπτό αργότερα και πάλι ο Εργοτέλης τιμώρησε αμυντική αδράνεια των παικτών του Παναιτωλικού και με σκόρερ τον Ίνιατς έκανε το 3-1. 
Ο Κάπελ στο 65΄από καλή θέσε μέσα από τη περιοχή αστόχησε. Το γκολ του Βιγιαφάνιες στο 72΄με προβολή (3-2) μετά από σέντρα του Κάπελ έβαλε και πάλι τον Παναιτωλικό στο ματς αλλά μέχρι εκεί. Στην συνέχεια παρά τη πίεση των φιλοξενούμενων το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Στο 87΄το σουτ του Ρομέρο απέκρουσε δύσκολα ο Δερμιτζάκης και στο 95΄σωστα δεν μέτρησε γκολ του Βιγιαφάνιες καθώς ήταν εκτεθειμένος σε θέση οφ-σαιντ. 
Ο Παναιτωλικός πλέον κοιτά μόνο το πρωτάθλημα και αρχής γεννωμένης στο ματς με τον Ατρόμητο θέλει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να ανακάμψει.
Περισσότερες φωτο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ