Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

Αποχωρεί με ευχαριστείες ο Νίκος Κατσακιώρης - θετικό κρίνεται το έργο του στο Νοσοκομείο Άρτας

Έχοντας επιτελέσει σημαντικό έργο με τη θητεία του να αναγνωρίζεται ως επιτυχημένη και ο ίδιος να αξιολογείται θετικά, ο Αγρινιώτης Νίκος Κατσακιώρης αποχωρεί από τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας. Για την εξέλιξη αυτή προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Στη ζωή όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Για εμένα σήμερα έκλεισε ο κύκλος μου ως διοικητής στο Γ.Ν. Άρτας μετά από δύο χρόνια που είχα την τιμή να προΐσταμαι του νοσοκομείου μας, από την στιγμή που ο κ.Υπουργός έκανε δεκτή την παραίτησή μου, την οποία είχα υποβάλει από τις 30 Απριλίου 2015.
Θέλω να ευχαριστήσω:
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων για την εξαίρετη συνεργασία ως προς την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων του νοσοκομείου.
Το σύνολο των εργαζομένων του νοσοκομείου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε τα δύο αυτά χρόνια και την υποδειγματική αφοσίωση στα καθήκοντά τους.
Όλους τους φορείς της πόλης, οι οποίοι στάθηκαν στο σύνολό τους δίπλα στο νοσοκομείο.
Το σύνολο των ΜΜΕ της πόλης, τα οποία χωρίς να λαϊκίζουν παρουσίαζαν πάντα την σωστή διάσταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζαμε.
Τους Διοικητές και Υποδιοικητές της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας για την άριστη συνεργασία που είχαμε.
Τους πολίτες του νομού Άρτας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου.
Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην επόμενη διοίκηση του νοσοκομείου. Πάντα θα χαίρομαι να μαθαίνω ευχάριστα νέα για το νοσοκομείο μας και τους εργαζομένους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ