Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στον αέρα η συνεργασία ΝΔ με Vodafone - ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Το σίριαλ με τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ δεν φαίνεται ότι θα λήξει τόσο εύκολα.
Η ΚΕΦΕ συνεδρίασε την Παρασκευή και συζήτησε το θέμα της ανάθεσης στην εταιρεία που θα αναλάβει την τεχνική υποστήριξη για την διεξαγωγή των εκλογών.
Η εταιρεία θα είναι η Vodafone ωστόσο υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη. Και...
τούτο γιατί υπάρχουν ακόμη ανοιχτά ζητήματα:

Δεδομένης της οικτρής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το κόμμα, η ΝΔ θέλει να δαπανήσει τα λιγότερα δυνατά χρήματα και αυτό διεμήνυσε στην εταιρεία.
Ετσι, η Vodafone, αφού εξήγησε ότι απαιτούνται 1.200 άτομα που θα χειρίζονται τα tablets στην ψηφοφορία, έκανε δύο προτάσεις, μια φθηνή και μια ακριβή.
Να συνεργαστεί η Vodafone με άλλη εταιρία που θα δώσει το προσωπικό για να διεξαγάγει τις εκλογές. Αυτή η πρόταση μεγαλώνει το κόστος, λόγω του outsourcing.
Το προσωπικό να το δώσει η ΝΔ.
Στη Συγγρού επέλεξαν την δεύτερη πρόταση η οποία θα στοιχίσει σύμφωνα με πληροφορίες περί τα 700.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Η Vodafone διεμήνυσε ότι θέλει τα στοιχεία των 1.200 χειριστών μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας προκειμένου να τους εκπαιδεύσει. Επιπλέον η εταιρεία ζητά από την ΝΔ και τα στοιχεία των διευθυντών κάλπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ