Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Ν. ΜΩΡΑΪΤΗΣ: Ν. Μωραΐτης: Να πληρωθούν άμεσα όλοι οι κτηνοτρόφοι που είναι στο πρόγραμμα βιολογικής κτηνοτροφίας (VIDEO)

Να πληρωθούν άμεσα όλοι οι κτηνοτρόφοι που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα βιολογικής κτηνοτροφίας χωρίς όρους και προϋποθέσεις ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης κατά τη συζήτηση σχετικής Επίκαιρης Ερώτησης στη...
Βουλή.
Επιπλέον, ζήτησε να αποσυρθεί έγγραφο του ΟΠΕΚΕΠΕ που εκβιάζει τους κτηνοτρόφους να δεχτούν μηδαμινά ποσά, πολύ κάτω από αυτά που δικαιούνται, και το χειρότερο, πάνω στην υπεύθυνη δήλωση αναγράφεται ότι δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα να κάνουν ενστάσεις και να διεκδικήσουν τα ποσά που δικαιούνται για το 2012 και ενδεχομένως για τα επόμενα χρόνια.
Οι πληρωμές θα γίνουν πριν τις γιορτές, απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης, ενώ δεν έδωσε απάντηση για τη δέσμευση χρηματικών ποσών από τραπεζικούς λογαριασμούς των αγροτών.
Για το θέμα των αδειών σταβλικών εγκαταστάσεων ανέφερε πως ο νόμος χρειάζεται «σοβαρές παρεμβάσεις» και ότι έχει συγκροτηθεί επιτροπή που εξετάζει τον επίμαχο νόμο. Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ