Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Το "ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ" συμπαρίσταται και στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ
Το ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ συμπαρίσταται και στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι με την κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων (Β.Α.Ε.), την κατάργηση της Κοινωνικής...Ασφάλισης, την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών και ειδικότερα αυτή της αποκομιδής των απορριμμάτων και της διάλυσης των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α., δέχονται σήμερα την πιο βάρβαρη επίθεση σε βάρος τους.
Με τη θέση ότι και η σημερινή συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική. που έχει ισοπεδώσει την Ελλάδα και την κοινωνία, αυξάνοντας τη φτώχεια, την εξαθλίωση και την ανεργία, βρισκόμαστε σήμερα στην κατάληψη του Δημαρχείου του Αγρινίου, για να υπογραμμίσουμε ότι μόνο με τους συλλογικούς και κινηματικούς αγώνες της κάθε τοπικής κοινωνίας πρωτίστως, αλλά και της χώρας μας γενικότερα, θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε την ολοκληρωτική εξαθλίωση, που αυτές τις μέρες θεσμοθετείτε στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Κοινός μας στόχος η κινητοποίηση των άνεργων, των συνταξιούχων και κάθε άλλης κοινωνικής ομάδας που πλήττεται από την πολιτική των μνημονίων και η δημιουργία κοινού μετώπου αντίστασης και σε τοπικό επίπεδο.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ