Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Επίσκεψη του Μανώλη Αγγελάκα στους Δήμους Ξηρομέρου και Ακτίου- Βόνιτσας

 Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων Νήσων,  Μανώλης Αγγελάκας, επισκέφθηκε το Δήμο Ξηρομέρου, συνοδευόμενος από τον δ/ντή του γραφείου του, κ. Δ. Μήλιο και τον δ/ντή Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, κ. Ν. Μπακουλόπουλο.
Σε κοινή σύσκεψη με το Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Σαμαρά, συζητήθηκαν τα ......
σημαντικότερα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η περιοχή και ιδιαίτερα το θέμα της έλλειψης προσωπικού για τη στελέχωση της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου. 
Στη συνέχεια ο κ. Αγγελάκας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας, κ. Σολδάτο και συζήτησε τα τρέχοντα προβλήματα του δήμου. Ο κ. Σολδάτος έθεσε, επίσης, στον ΓΓ το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και τις ελλείψεις, που υπάρχουν σε προσωπικό, στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας.

Ο κ. Αγγελάκας δήλωσε ότι θα κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις για να βοηθήσει στην επίλυση των παραπάνω προβλημάτων. Κατόπιν ο κ. Αγγελάκας συμμετείχε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ