Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Μουσική βραδιά στο Κάστρο της Ναυπάκτου

O Δήμος Ναυπακτίας, σε συνεργασία με την 22η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, διοργανώνουν συναυλία στην Πανσέληνο του Αυγούστου, Τετάρτη 21/8 και ώρα 21:30 στο Κάστρο της Ναυπάκτου (τρίτο διάζωμα από τη θάλασσα). Τουλάχιστον 71 σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος-χώροι, μουσεία, μνημεία- (ανάμεσά τους και το Κάστρο της Ναυπάκτου) θα υποδεχτούν....
την πιο διάσημη πανσέληνο της χρονιάς. 
Μια μουσική βραδιά με έντονα συναισθήματα στο ενετικό μνημείο θα μας προσφέρουν:
Η Δώρα Πετρίδη στο τραγούδι
ο Χρήστος Τσαντούλης στο πιάνο και
ο Γιώργος Καραβούλιας στα κρουστά
Θα ερμηνεύσουν τραγούδια ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, από έντεχνα ελληνικά (Χατζιδάκη, Καραΐνδρου, Ανδρέου, Κωχ κ.ά.) μέχρι παραδοσιακά, ρεμπέτικα και σμυρναίικα, αλλά και έθνικ, τζαζ, φάντος και άλλα, μεγάλων δημιουργών και ερμηνευτών (Αmalia Rodriges, Fairuz, Edith Piaf, Aziza Moustafa Zandeh, Leonard Kohen).

Διαφορετικές παραδόσεις και δημιουργοί διαφόρων εποχών και στυλ, ανακινούν και μας ξυπνούν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, τα πιο λεπτά μας συναισθήματα και διαθέσεις ,που έχουν να κάνουν κυρίως με τον έρωτα, την αρχή της ζωής, σε μια συναυλία, κάτω από το φως του πιο μεγάλου φεγγαριού και την επιβλητική ομορφιά και ενέργεια του κάστρου της Ναυπάκτου!


Είσοδος ελεύθερη 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ