Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

No pasaran! - Είπαν οι Πολίτες για το Πάρκο Αγρινίου


Οι πολίτες του Αγρινίου αντιδρούν στην καταστροφή με τη λεγόμενη "ανάπλαση" του Παπαστράτειου Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου και γι' αυτό συγκεντρώθηκαν το απόγευμα ξανά στο πάνω μέρος του πάρκου, όπου έγινε η ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευσή τους για να ενημερωθούν από τους νομικούς  και να οργανώσουν τις επόμενες ενέργειές τους για την αποτροπή αυτού του περιβαλλοντικού εγκλήματος. 
Ταυτόχρονα εκτός της νέας αίτησης αναστολής και της διαταγής παύσης των εργασιών, έως ότου συζητηθεί η βασική προσφυγή (επί της ουσίας) στο ΣτΕ, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, αποφάσισαν και ανάλογες δράσεις, όπως της........
ενημέρωσης της κοινής γνώμης για την αποτροπή των καταστροφικών εργασιών με τις Μπουλτόζες για την εναπόθεση εντός του πάρκου του τσιμενταρισμένου αμμοχάλικου, καθώς και την απαίτησή τους από την δημοτική αρχή της απομάκρυνσης των ΜΑΤ από το χώρο.
Οι πολίτες έχουν καταλάβει πλέον ότι επί της ουσίας η λεγόμενη αντιπολίτευση του Δήμου Αγρινίου για το θέμα του πάρκου δεν υφίσταται (αλήθειας ψήφισαν ομόφωνα την απορρόφηση των 4 εκ. για την υλοποίηση αυτού του έργου;), όπως και την διστακτικότητα έως την ανυπαρξία των κομμάτων της αριστεράς.  

Αύριο το πρωί έχει νέα συγκέντρωση στο Πάρκο και εκτίμηση της δράσης που θα ακολουθηθεί στην κατεύθυνση των αποφάσεων.
Εκτίμηση αντικειμενικών παρατηρητών είναι ότι η δημοτική αρχή βρίσκεται εγκλωβισμένη σε μια αυταρχική λογική του "αποφασίζομεν και διατάζομεν" και παντί τρόπο προσπαθεί να ικανοποιήσει μια πολυεπίπεδη εκλογική πελατεία εν όψει μάλιστα των επικείμενων τοπικών εκλογών.... Ξέχασε όμως να λάβει σοβαρά υπόψη της το γεγονός ότι, ένα κοινωφελές έργο χωρίς την κοινωνική του αποδοχή χάνει από την υπεραξία του, όσον αφορά την επ' ωφελεία για λογαριασμό τίνος γίνεται τελικά!
Το θέμα το παρακολουθούμε και αναμένουμε τις αυριανές εξελίξεις. 
 Περισσότερες φωτο και εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ