Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 2-0, κακή εμφάνιση, πέναλτι και αποβολή!

Λίγα πράγματα στο πρώτο του παιχνίδι ο Παναιτωλικός στη Super League,έχασε από τον Παναθηναϊκό 2-0 χωρίς αντίσταση.
Και η ήττα είναι το λιγότερο μπροστά στις παιδικές ασθένειες του παρελθόντος,που επανεμφανίστηκαν απόψε.

Εύκολα λάθη, πανικός, πέναλτι και αποβολή!
Ο,τι ακριβώς συνέβαινε δηλαδή τη χρονιά που έπεσε ,σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του δεύτερου γύρου.
Το χειρότερο ξεκίνημα,που και ο πιο ευφάνταστος οπαδός του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσε να σκεφτεί, έκανε απόψε ο Παναιτωλικός στην κατάμεστη Λεωφόρο (περίπου 13 χιλιάδες θεατές)!

Με το καλησπέρα,μόλις στα 58 δευτερόλεπτα ο Κουτρουμπής ανατράπηκε μετά...

τις διαμαρτυρίες στο 3' ο Νάνο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και πέτυχε το πρώτο γκολ των "πρασίνων" την φετινή σεζόν.



To γρήγορο γκολ αποσυντόνισε τους παίκτες του Παναιτωλικού, που έκαναν πάνω από 15' να συνέλθουν. Στο 19΄η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό,όταν ο Μπελόν εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ και ο Καπίνο απομάκρυνε και πάλι σε κόρνερ.


Γύρω στο 30' ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι ο Παναιτωλικός και κοίταξε στα ίσια τον αντίπαλό του,που δεν έδειξε να είναι κάτι το εξαιρετικό.


Πολλά φάουλ και κίτρινες κάρτες κι από τις δύο ομάδες και χωρίς σπουδαίο παιχνίδι έληξε το πρώτο ημίχρονο.


Δυστυχώς και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ άσχημα για τον Παναιτωλικό,αφού στο 50' αποβλήθηκε ο Δάρλας, ο οποίος ανέκοψε αντικανονικά τον Λαγό που έμπαινε μόνος του και ήταν σε προφανή θέση για γκολ.


Με 10 παίκτες πλέον, πιο βαριά τα πόδια των παικτών του Παναιτωλικού, ψάχνονται και πάλι να βρουν τι φταίει με τον Μάκη Χάβο να γυρίζει τον Πασά στα αριστερά,στη θέση του Δάρλα.


Προσπαθούσαν οι του Παναιτωλικού,αλλά πολύ μακριά από τα καρέ του Καπίνο.


Στο 65 ο Μπέργκ πέτυχε το 2-0 μετά από μπαλιά του Μαρινάκη κι εκεί τελείωσαν όλα!


Η περιοχή του Παναθηναϊκού έμοιαζε με ναρκοπέδιο για τους παίκτες του Παναιτωλικού.Παραδόθηκαν στις ορέξεις των αντιπάλων τους,οι οποίοι όμως κι αυτοί φάνταζαν ομάδα χάρη στην ανυπαρξία των φιλοξενούμενων.


Παρά την καθολική και αριθμητική υπεροχή τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσαν να πετύχουν άλλο γκολ,όμως χειροκροτήθηκαν από τους πολυάριθμους οπαδούς τους.


Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Νάνο, Μαρινάκης, Σίλντενφελντ(69' Τριανταφυλλόπουλος), Κουτρουμπής, Μέντες, Αμπέιντ(83' Μουζακίτης), Λαγός, Ντίνας, Μπαϊράμι, Καρέλης(59' Μπέργκ.


Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Μελισσάς, Θεοδωρίδης(54' Γκόλιας), Πασάς(66' Μύγας), Γοδόι, Καλογέρης, Γκάλο, Δάρλας, Μπόγιοβιτς, Μπελόν( 73' Παπουτσογιαννόπουλος).


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ