Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Τροχαίο με τραυματισμό στον κόμβο σταδίου (φωτο)

Άλλο ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9:00 το πρωί στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο κόμβο του ΔΑΚ Αγρινίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agriniopress.gr αυτοκίνητο μάρκας ΒΜW που ερχόταν προς Αγρίνιο, συγκρούστηκε με δύναμη μετωπικά με μαύρο ΙΧ μάρκας Ford Fiesta που εκείνη την ώρα έστριβε αριστερά προς το στάδιο.
Τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα και από το δεύτερο όχημα ανασύρθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι ο συνοδηγός, ο οποίος και μεταφέρθηκε...... εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Να σημειωθεί ακόμη ότι ο οδηγός του πρώτου οχήματος είναι ο κ. Στυλιαρά, δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αγρινίου, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, όπως και ο οδηγός του δευτέρου οχήματος.

Επίσης όπως είναι γνωστό, τα συγκεκριμένα φανάρια, αναβουν ταυτόχρονα. Ετσι, για το πρώτο όχημα είχε ανάψει πράσινο φανάρι , αλλά και για το δεύτερο όχημα επίσης είχαν ανάψει βελάκια για να στρίψει αριστερά. Η επικινδυνότητα του κόμβου είναι γνωστή κάτι που επισημάνθηκε ιδιαίτερα και από τους περιοίκους που βρίσκονταν εκεί την ώρα του ατυχήματος.
Περισσότερες φωτο εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ