Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Παρερμηνεύτηκε η συνάντηση με τον Τσίπρα λέει ο Δ.Σταμάτης

Παρερμηνεύτηκε, σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Σταμάτη, η συνάντηση που θα έχει την επόμενη εβδομάδα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, σε κοινωνική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε στενό κύκλο. Κάποιοι κατά τον κ. Σταμάτη προσπάθησαν να δώσουν μια διαφορετική πολιτική διάσταση στη συνάντηση αυτή, η οποία έχει καθαρά κοινωνικό χαρακτήρα. Ο κ. Σταμάτης μπορεί να απέχει από τις πολιτικές εξελίξεις το τελευταίο διάστημα αλλά ο....... 
ίδιος δηλώνει αντιμνημονιακός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στο μέλλον. 
Σήμερα ο κ. Σταμάτης εθεάθη σε κεντρικό καφέ στον πεζόδρομο Ηλία Ηλιού συνοδευόμενος από το πάλαι ποτέ στέλεχος της Ν.Δ. Θύμιο Δρόσο. Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη σκακιέρα για τη διεκδίκηση του δήμου Αγρινίου λέγεται ότι συζητήθηκαν τόσο από τον κ. Σταμάτη όσο και από τον κ. Δρόσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ