Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Αδιαφορία για το δρόμο Θέρμο–Ναύπακτος

Παρά τα επανειλημμένα δημοσιεύματα και τις παρεμβάσεις για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται τμήμα του δρόμου Θέρμο–Ναύπακτος και συγκεκριμένα στο τμήμα Δουνέικα-Γέφυρα Μπανιά, όπως και για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η γέφυρα στην οποία έχουν αποκολληθεί λαμαρίνες και είναι άμεσος ο κίνδυνος ατυχήματος και ενώ βρισκόμαστε στο τέλος του καλοκαιριού, η Περιφέρεια δεν μπόρεσε να στείλει ένα φορτηγό άσφαλτο για να κλείσει τις λακκούβες. Ήδη, στο συγκεκριμένο τμήμα έχουν σπάσει τα αυτοκίνητα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, αρκετοί οδηγοί.

«Πρόκειται για μια απαράδεκτη κατάσταση» σχολιάζει ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θέρμου και Επικεφαλής Δημοτικής Αντιπολίτευσης Κώστας Μαραγιάννης που «προκαλεί την οργή και την αγανάκτηση των διερχόμενων επισκεπτών και των κατοίκων της περιοχής που βιώνουν την εγκατάλειψη και την παρακμή της περιοχής τους».

Ακόμη ο κ. Μαραγιάννης στην ανακοίνωσή του στρέφει τα βέλη του και στην δημοτική αρχή Θέρμου σημειώνοντας :
«Παράλληλα, ο Δήμος Θέρμου στον οποίο ανήκει το συγκεκριμένο τμήμα δεν έκανε καμιά δυναμική παρέμβαση για την άμεση λύση του προβλήματος που δυσκολεύει την πρόσβαση του κόσμου στην περιοχή στην οποία παραδοσιακά προσέρχονται πολλοί επισκέπτες για τις εκδηλώσεις μνήμης Κοσμά του Αιτωλού. Επιβάλλεται να λυθεί άμεσα- αύριο το πρόβλημα και να μην περιμένουμε τη δημοπρασία, που όπως λέει η Περιφέρεια βρίσκεται σε εξέλιξη για βελτιώσεις και κατασκευή συγκεκριμένων τμημάτων του δρόμου. Αυτή αφορά στη χειμερινή περίοδο κατά την οποία ο διερχόμενος κόσμος είναι σαφώς πιο μειωμένος».
Με πληροφορίες από το http://www.agrinioculture.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ