Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Επτά στα δέκα εκκαθαριστικά φορτωμένα με έξτρα φόρους

Επτά στα δέκα εκκαθαριστικά φορτωμένα με έξτρα φόρους
Κατά μέσο όρο 1500 ευρώ επιπλέον θα κληθεί να πληρώσει κάθε νοικοκυριό εξαιτίας των έξτρα…
φόρων που φουσκώνουν τα εκκαθαριστικά. Ηδη όπως φαίνεται επτά στα δέκα εκκαθαριστικά σημειώματα που λαμβάνουν αυτές τις ημέρες οι φορολογούμενοι είναι γεμάτα φόρους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εθνος» είναι ενδεικτικό πως από τα 1.403.446 σημειώματα που έχουν ήδη αποσταλεί, το υπουργείο Οικονομικών στοχεύει να εισπράξει 1,33 δισ. ευρώ, ποσό που υπερβαίνει τα 1,1 δισ. ευρώ που εισπράχθηκαν πέρυσι από την εκκαθάριση του συνόλου των 5,7 εκατ. φορολογικών δηλώσεων.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ