Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Παντελής Καρατσόλης απαντά στη Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου: «Τέσσερα χρόνια ασχολείστε με δικά μας έργα;»

Επανέρχεται με νέο σχόλιο ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και πρώην Αντιδημάρχου, Παντελή Καρατσόλη, με αφορμή την απάντηση του  του δήμου σχετικά με το κτίριο Συγγρού. Διαβάστε την απάντηση:

«Ο καθένας έχει δικαίωμα στη γελοιότητα, ειδικά όταν κατέχει δημόσια αξιώματα. Το βάθος της γελοιότητας ποικίλει, αλλά μετά την άμεση απάντηση που μου έδωσε ο φίλος Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δ. Μπουσμπουρέλης κατ’ επιταγή Καραπάνου, μπορώ δικαίως να αναφωνήσω: Χαίρε βάθος της γελοιότητας αμέτρητο!


Αφιερώσατε ένα ολόκληρο κείμενο για να ισχυριστείτε πως εμείς, ναι εμείς που φτιάξαμε μετά από 30 χρόνια το Συγγρού στολίδι, θεωρούμε το έργο αυτό σπατάλη χρημάτων. Μητσάρα, δυο φορές το αναφέρει ο Καραπάνος στη συνέντευξη του (σ.σ. μπορείτε να την διαβάσετε εδώ). Από πολιτικό αλτσχάιμερ καλά πάτε…

Αμ τ’ άλλο. Ανακαλύψατε μετά από 4 χρόνια μέσα σε κουτιά τη συλλογή φωτογραφιών της Μόρφου και ομολογείτε κιόλας πως «δεν γνωρίζετε πως και γιατί μεταφέρθηκαν εκεί». Φταίτε, έπρεπε αντί για διατροφολόγο να προσλάβετε ντεντέκτιβ! Επανορθώστε στην επόμενη ανάθεση.

Όσο για το μόνιμο ρεφρέν των ανακοινώσεων σας «πως κριθήκαμε από τους δημότες», αυτό το πετύχατε… Αλλά αναρωτιέμαι: Αφού εμείς κριθήκαμε, εσείς γιατί 4 χρόνια ασχολείστε με τα δικά μας έργα;»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ