Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Συναγερμός στο νοσοκομείο του Ρίου! «Έσκασε» φιάλη οξυγόνου – Τραυματίστηκε σοβαρά υπάλληλος

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 10 το βράδυ, ακούστηκε ένας δυνατός ήχος, σαν....
έκρηξη.

Μία φιάλη οξυγόνου «έσκασε» στα χέρια υπαλλήλου της τεχνικής υπηρεσίας του νοσοκομείου, την ώρα που προσπαθούσε να την τοποθετήσει σε ένα από τα τμήματα. Συνέπεια αυτού ήταν να τραυματιστεί σοβαρά και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο υπάλληλος αναμένεται να μπει στο χειρουργείο σήμερα, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, προκειμένου να υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις αποκατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ