Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Ο “ευρωκόουτς” δεν μένει πια εδώ… Συγκίνηση για την απώλεια του Κώστα Πολίτη, μερικές μέρες μετά την επέτειο του έπους του 1987

Του Μανώλη Κομνηνού
Ακόμη μια απώλεια που συγκινεί, αφαιρώντας από την εθνική μνήμη ένα φωτογραφικό αποτύπωμα χαράς.
Συγκίνηση προκάλεσε η είδηση της απώλειας του Κώστα Πολίτη, του...
προπονητή ο οποίος ηγήθηκε της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 1987, από την Εθνική Ομάδα μπάσκετ, στην Αθήνα.
Ο “ευρωκόουτς”, με ταλαιπωρημένη υγεία το τελευταίο διάστημα, “έφυγε” τα ξημερώματα της Δευτέρας, μερικές μέρες μετά τη συμπλήρωση 31 ετών από το έπος της 14ης Ιουνίου του 1987.
Ο Κώστας Πολίτης ήταν προπονητής της παρέας του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Φασούλα και του Φάνη Χριστοδούλου, που κατέκτησαν το Ευρωμπάσκετ του 1987, ανοίγοντας το δρόμο για ένα διαφορετικό μέλλον για το ελληνικό μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ