Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Από τη πρώτη μέρα χώρισε η κοινή πορεία του Δημάρχου Ναυπακτίας με τον νέο Σύμβουλο Φ. Σπυρόπουλο

Στη δημοσιότητα έδωσε ανακοίνωση με αιχμές προς την δημοτική αρχή Ναυπακτίας αλλά και προσωπικά προς τον δήμαρχο, αφήνει ο νέος δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Σπυρόπουλος, με δημόσια δήλωση του.
Ο Γιάννης Σπυρόπουλος, αποτελεί στενός συνεργάτη του Γιάννη Ράπτη (που... παρατήθηκε πρόσφατα από δημοτικός σύμβουλος) και τη θέση του την παίρνει ο ίδιος ως πρώτος αναπληρωματικός του συνδυασμού Λουκόπουλου. Στην ανακοίνωσή του, κατηγορεί τον κ. δήμαρχο Ναυπακτίας για αθέτηση υποσχέσεων, ανυπαρξία έργου, κάτι παρόμοιες αναφορές με την ανακοίνωση του παραιτηθέντα κ. Ράπτη  κ.α.
Στην απάντησή του, ο δήμαρχος Ναυπακτίας ξεκαθαρίζει πως πλέον δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο.
Δείτε την ανακοίνωση του Δημάρχου:
Με την σημερινή δημόσια επιστολή του κ. Ιωάννη Σπυρόπουλου, ο οποίος αναπλήρωσε τον παραιτηθέντα κ. Ιωάννη Ράπτη στην θέση του Δημοτικού Συμβούλου, είναι προφανές ότι ουδεμία συνεργασία μπορεί να υπάρξει μαζί του. Με τη δήλωσή του κατέστησε σαφές ότι δεν επιθυμεί να χαράξουμε κοινή πορεία για το καλό της πόλης μας, όπως θα επιθυμούσαμε. 

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας 

Παναγιώτης Λουκόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ