Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΑΓΡΙΝΙΟ: Δείτε την κατάσταση στα φρεάτια σε Κεντρικό δρόμο της Πόλης!

Το φρεάτιο αυτό είναι στη διασταύρωση Δ. Σταϊκου και 14ης Σεπτεμβρίου σχεδόν στο κέντρο του Αγρινίου. Η σχάρα έχει φραγή από δομικά και φερτά υλικά, ενώ οι μεγάλοι όγκοι νερού που τρέχουν από τον Παναιτωλικό στον κατηφορικό δρόμο δεν "απορροφούνται" από μια μικρή τρύπα (φαίνεται στη φωτο) που απέμεινε ανοιχτή, και αφού δεν μπορούν να απορροφηθούν τρέχουν με ορμή προς την οδό Μπουκογιάννη. Θυμηθείτε τις πρόσφατες πλημμύρες στο κέντρο του Αγρινίου. Το συγκεκριμένο είναι βουλωμένο όλο το χειμώνα και κανένας αρμόδιος του δήμου μας δεν το είδε αν και οι περισσότερα περνούν από αυτό το κεντρικό σημείο της πόλης! 
Η τεχνική υπηρεσία και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αγρινίου, μήπως πρέπει να τρέξουν και να καθαριστούν όλες οι παρόμοιες περιπτώσεις- και να ξεβουλώσουν τις σχάρες; Ας δουν όλα αυτά τα θέματα, αν και μικρά αλλά με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν πλέον, γίνονται σοβαρά και....
επίκαιρα, για να μην έχουμε ξανά νέες καταστροφές στο κέντρο της πόλης. Όσον αφορά με την γενικότερη κατάσταση του δικτύου συλλογής των ομβρίων υδάτων είναι με μεγάλη κουβέντα που πρέπει κάποτε να γίνει!   
Η φώτο είναι μετά την χθεσινή απογευματινή βροχή της Τετάρτης 27-6-2018 στο Αγρίνιο.
Εν... αναμονή!    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ