Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑ-ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 8/6/18 (FOTO)

Μετά τις 11 το πρωί ξεκίνησε η κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου ΑγρινίουΠΑΜΕ και συνδικαλιστικών σωματείων της περιοχής στην είσοδο του Γενικού Νοσοκομείου του Αγρινίου. Η κινητοποίηση σχετίζεται με τις ελλείψεις και τα.... προβλήματα που παρατηρούνται στη Νοσηλευτική Μονάδα της μεγαλύτερης πόλης σε κατοίκους στη Δυτική Στερεά Ελλάδα και Ιονίων Νήσων. 
Συγκεκριμένα ομιλητές ήταν ο Μ. Αραβανής, ιατρός και μέλος του ΠΑΜΕ και ο Γραμματέας του Ε.Κ. Αγρινίου και πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτ. υπαλλήλων Δημήτρης Δήμας.
Να θυμίσουμε πως με αφορμή τα προβλήματα που καταγράφονται στο νοσοκομείο, ιδιαίτερα στην Παθολογική κλινική, ξέσπασε και ένας «πόλεμος ανακοινώσεων» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ, διοίκησης νοσοκομείου και 6ης ΥΠΕ από τη μια πλευρά και του Εργατικού Κέντρου - ΚΚΕ και σωματείων του από την άλλη.
Το ΠΑΜΕ άλλωστε εστιάζει όχι μόνο στα σημερινά προβλήματα, αλλά γενικότερα στα προβλήματα της δημόσιας υγείας, αλλά επιλέγει κάθε φορά τις κομματικές συνάξεις παρά την συγκρότηση Παλλαϊκού Παναιτωλοακαρνάνικου μετώπου για τη δημόσια υγείας, παιδεία κ.λ.π. .

Δείτε τις φωτογραφίες από τη συγκέντρωση:









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ