Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Και οι εφτά είναι ξεδιάντροποι: Χειροκροτούν οι ψευτο-ηγέτες του ευρωπαϊκού Νότου την επίθεση των ΗΠΑ στην Συρία

Τι αναφέρει το κοινό ανακοινωθέν της Συνόδου στην Ισπανία.
Οι εφτά ψευτό–ηγέτες των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου (Hollande, Τσίπρας, Αναστασιάδης κλπ.), επιδεικνύοντας απεριόριστη αμερικανοδουλεία, ανάμικτη με... αδίστακτο πολεμοκάπηλο – ιμπεριαλιστικό πνεύμα, χειροκρότησαν ξεδιάντροπα την βρώμικη ιμπεριαλιστική πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ (D. Trump) εναντίον της Συρίας και ζήτησαν από πάνω θρασύτατα να επιβληθούν κυρώσεις σε βάρος της κυβέρνησης Assad από τον ΟΗΕ.
Οι εφτά ψευτο-ηγέτες της καταστροφής, μεταξύ των οποίων σε περίοπτη υπηρετική – υπαλληλική θέση ο Αλ. Τσίπρας, χαρακτήρισαν ”κατανοητά” τα πυραυλικά πλήγματα των ΗΠΑ σε βάρος της Συρίας, υιοθετώντας πλήρως την αναπόδεικτη εκδοχή που πλάσαρε ο Trump, πως η επίθεση με χημικά της 4ης Απριλίου στο Χαν Σεϊχούν ήταν έργο του Άssad.
“Το πλήγμα που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ στην αεροπορική βάση του Σαϊράτ στη Συρία είχε τον κατανοητό στόχο να εμποδίσει και να αποτρέψει τη διάδοση και τη χρήση τέτοιων όπλων (σ.σ. χημικών) και ήταν περιορισμένο και επικεντρωμένο σε αυτόν τον στόχο” αναφέρουν στην κοινή ανακοίνωσή τους οι χώρες του ευρωπαϊκού νότου.

iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ