Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Ευχαριστήριο Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Μετά το πέρας των Εορτών Εξόδου οι οποίες χαρακτηρίζονται από επιτυχία, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στο ευχαριστήριο μήνυμά του σημειώνει: «Για μια ακόμη χρονιά, συντάξαμε τις δυνάμεις μας προκειμένου οι Εορτές Εξόδου να είναι αντάξιες της έννοιας και σημασίας τους. Ειδικά το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου, χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, είτε να συμμετέχουν είτε να παρακολουθήσουν από κοντά την πομπή. Όλοι κατέθεσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου η διαδικασία να ολοκληρωθεί με επιτυχία. Για τους λόγους αυτούς θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά για την πολύτιμη υποστήριξη, τον Δ/τη του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων Γεώργιο Νικολόπουλο, τον Αστυνομικό Δ/ντή Αιτωλίας Ανδρέα Τσαπικούνη, τον Δ/τη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δ. Κεφαλά και τον Λιμενάρχη Νεκτάριο Μελιάδη για την άψογη συνεργασία και συνεννόηση.

Τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Δημήτρη Μπουσμπουρέλη, την Αντιπρόεδρο Σοφία Λαναρά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Αν. Σκαρμούτσο και τον Αντιπρόεδρο Παν. Σταμούλη , τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους εργαζομένους του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και το προσωπικό των Νομικών Προσώπων, για την διαρκή υποστήριξη των Εορτών Εξόδου.

Τον Τελετάρχη της πομπής της Εικόνας της Εξόδου Ασημάκη Γιώτη, τους συντονιστές - εθελοντές και τους καθηγητές ξένων γλωσσών - διερμηνείς. 

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ειδικά τον Υπουργό Παν. Καμμένο, τους χορηγούς Ελληνικές Αλυκές Α.Ε., την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλ/νίας, το Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας, τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης», τις εταιρείες – επιχειρήσεις «Σαώ», ΤΕΡΝΑ Α.Ε., Vodafon, «Ανδρομέδα» και Τράπεζα Πειραιώς.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συνδημότες μας αλλά και τους χιλιάδες Έλληνες από κάθε σημείο της Ελλάδας που τίμησαν με τη συμμετοχή τους την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ