Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕΚΑΠ: ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ!

Απίστευτη διαπλοκή και φαγοπότι πίσω απο την υποκρισία για Ιβάν Σαββίδη.
Μεγάλη κόντρα αλλά σε εντελώς υποκριτική βάση ξέσπασε στη Βουλή με την ψήφιση τροπολογίας, η οποία απαλλάσσει τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη από... την πληρωμή προστίμων ύψους 38 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία, όμως δεν τον...αφορούσαν!
Τα πρόστιμα είχαν επιβληθεί (κι αυτά υποκριτικά...) στην προηγούμενη διοίκηση της συνεταιριστικής καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ της Θράκης για... λαθρεμπόριο σχετικών προϊόντων και τσιγάρων.

Μην εκπλήσσεσθε...

Στην καπνοβιομηχανία έγιναν όργια για να περάσει σε πασοκικά χέρια και για μία πτυχή αυτή της διαπλοκής είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος ο παντοδύναμος επί Σημίτη υφυπουργός Οικονομίας και Παιδείας Ανθόπουλος, γνωστός και απο την υπόθεση Πόρτο Καρράς.

Για να ελέγξουν το χώρο της καπνοβιομηχανίας δημιούργησαν μια παντοδύναμη διαπλοκή στην οποιά εν τέλει πήραν μέρος για να κερδίσουν και μεγάλοι ξένοι οίκοι, όπως η Βρίτις Αμέρικαν Τομπάκο κλπ.
Πρώτο βήμα ήταν να εξοντώσουν μη ελεγχόμενες καλές βιομηχανίες και πρώτη την ιστορική Πετρίδης, η οποία συνδεόταν προσωπικά με την οικογένεια Καραμανλή.

Για την υπόθεση αυτή είναι κατηγορούμενος ο Ανθόπουλος (τοκογλυφία κλπ) και οι δυστυχείς ιδιοκτήτες συνεθλίβησαν απο ερπύστριες πάνω στις οποίες ήταν ο πασοκικός μηχανισμός της Αγροτικής, αρεστές νέες καπνοβιομηχανίες που σήμερα προκαλούν τρομερά σκάνδαλα όπως αυτό ΕΘΝΙΚΗ-ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ και εν τέλει ο Βγενόπουλος με την Τράπεζά του.

Τότε είχαν την πλήρη στήριξη των ηγεσιών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και η οικογένεια Πετρίδη έφτασε μέχρι τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο προ πολλού καιρού, όπου και παρέδωσε στοιχεία για την άθλια ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ