Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Η «Fraport Greece» ξεκίνησε με αυξήσεις τελών στους αναχωρούντες επιβάτες πριν το Πάσχα

Πρώτα τους ξεπουλήσαμε τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, μετά τους δανείσαμε και τους εγγυηθήκαμε και επιστροφή χρημάτων, και έπειτα έβαλαν «καπέλο» στους επιβάτες.

Ο λόγος για την κοινοπραξία της «Fraport Greece», που αύξησε από τις 11 Απριλίου τα ναύλα για τους επιβάτες των αεροδρομίων Ακτίου, Ζακύνθου, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Κέρκυρας, Κεφαλλονιάς, Κω, Λέσβου, Μυκόνου, Ρόδου, Σάμου, Σαντορίνης, Σκιάθου και Χανίων.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση της «Astra Airlines», η οποία μεταξύ άλλων λέει:

Σε εφαρμογή των όσων προβλέπονται από τον κυρωτικό νόμο της σύμβασης παραχώρησης του Ελληνικού κράτους σχετικά με το τέλος αναχωρούντων επιβατών και με άμεση ισχύ από σήμερα, 11 Απριλίου 2017, οι αναχωρούντες επιβάτες από τα αεροδρόμια Ακτίου, Ζακύνθου, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Κω, Λέσβου, Μυκόνου, Ρόδου, Σάμου, Σαντορίνης, Σκιάθου & Χανίων είναι υποκείμενοι τέλους ανά επιβάτη ως εξής:


  • στα δρομολόγια των χαρακτηρισμένων άγονων γραμμών τέλος επιβατών 12€ συν 1,5€ τέλος ασφαλείας συν ΦΠΑ 24% επί του συνόλου (τελικό ποσό 16,74€), και

  • στα υπόλοιπα δρομολόγια τέλος επιβατών 12€ συν 1,5€ τέλος ασφαλείας συν ΦΠΑ 24% επί του τέλους ασφαλείας μόνο(τελικό ποσό 13,86€).

Η Astra Airlines με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους επιβάτες, αναλαμβάνει να καλύψει το επιπλέον ποσόν των τελών για όλα τα εισιτήρια που έχει εκδώσει μέχρι στιγμής και δεν συμπεριλαμβάνουν την εν λόγω αύξηση, ανεξάρτητα από την ημερομηνία αναχώρησης των επιβατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ