Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Διαψεύδει ο Δήμος Λευκάδας τα ΜΜΕ περί "προστασίας" του Δημάρχου από την Αστυνομία

Τα αναγραφόμενα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ορισμένα τοπικά «ΜΜΕ» περί κλήσεως της Ελληνικής Αστυνομίας την Παρασκευή 31/3/17 προκειμένου να «προστατεύσει» το Δήμαρχο και να εμποδίσει συμπολίτες μας να εισέλθουν στο Διοικητήριο για να συζητήσουν το μεγάλο πρόβλημα με τα ανεπιτήρητα βοοειδή, είναι παντελώς αναληθή και κακοήθη.
Είναι τουλάχιστον γελοία και οπωσδήποτε ενέχει σκοπιμότητα η....
«πληροφόρηση» ότι αυτή η Δημοτική Αρχή κατέφυγε σε διαδικασίες προστασίας, η ίδια που πάντα συζητούσε, συζητά και θα συζητά διεξοδικά και εξαντλητικά με όλους τους πολίτες. 
Άλλωστε είναι η πρώτη Δημοτική Αρχή στη Λευκάδα που επειδή επιζητά διάλογο και συμμετοχική διαδικασία, πραγματοποίησε πληθώρα προγραμματισμένων λαϊκών συνελεύσεων και ανταποκρίθηκε σε όλες τις προσκλήσεις πολιτών, πρωτοβουλιών, φορέων και τοπικών ή δημοτικών κοινοτήτων. 
Το πώς και γιατί προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας βρισκόταν στο Διοικητήριο, όπως και πριν στο Δικαστικό Μέγαρο, έπρεπε και μπορούσαν (αν ήθελαν) να το γνωρίζουν οι γνωστοί συντάκτες άρθρων και ανακοινώσεων, πριν δημοσιοποιήσουν τα στημένα «πορίσματα» και τις βαθυστόχαστες «αναλύσεις» τους. 
Η οργανωμένη και κατευθυνόμενη παραγωγή λιβελογραφημάτων, η εσκεμμένη παραπληροφόρηση και η συνειδητή κατασυκοφάντηση της Δημοτικής Αρχής και αιρετών, χαρακτηρίζουν ακριβώς τους εκτελεστές και τους υποστηρικτές τους. 
Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς η σχεδιασμένη, έντονη και αγωνιώδη υπέρ-προσπάθειά τους έχει γίνει πλέον αντιληπτή από τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών.

Λευκάδα 3/4/2017

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ