Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Πάνω από 2000 άτομα εγκλωβισμένα στο υπ. Παιδείας από κατάληψη αδιόριστων εκπαιδευτικών (φωτο & βίντεο)

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής που διεκδικούν τη μονιμοποίησή τους έχουν αποκλείσει τις εξόδους του υπουργείου
Περισσότερα από 2000 άτομα-κατά κύριο λόγο εργαζόμενοι- παραμένουν... εγκλωβισμένοι στο κτίριο του υπουργείου Παιδείας, εξαιτίας παράστασης διαμαρτυρίας έξω από αυτό.
Εκτός από τους εργαζομένους, μέσα στο κτίριο του υπουργείου βρίσκονται και παιδιά κάποιων από αυτούς, που τα είχαν αφήσει στην υπηρεσία φύλαξης, όπως ανέφεραν εργαζόμενοι στο real.gr.
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής που διεκδικούν τη μονιμοποίησή τους έχουν αποκλείσει τις εξόδους του υπουργείου, απαιτώντας να συναντηθούν με τον υπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ