Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Αποχώρησε η παράταξη Μοσχολιού με την εμφάνιση του Δ. Λυμπουρίδη

Αποχώρησε σύσσωμη η παράταξη του Π. Μοσχολιού από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όταν το λόγο έλαβε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου Δημήτρης Λυμπουρίδης. 
Ο κ. Λυμπουρίδης στην παρέμβασή του αναφέρθηκε στην παραπομπή σε δίκη... πρώην και νυν αιρετών του δήμου Αγρινίου (καθώς και πλειάδας εργοληπτών) με την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του δήμου Αγρινίου, ωστόσο πριν διατυπώσει τι ακριβώς ζητούσε από το δημοτικό συμβούλιο, ο Π. Μοσχολιός και οι σύμβουλοι της παράταξής του αντέδρασαν έντονα που δόθηκε ο λόγος στον πρώην δημοτικό σύμβουλο, τον οποίο και κατηγόρησαν πως εξέδωσε ήδη ετυμηγορία. Ακολούθησε πανδαιμόνιο διαμαρτυριών προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και η παράταξη Μοσχολιού αποχώρησε από τη συνεδρίαση.
Στην συνέχεια ο Δ. Λυμπουρίδης ανέφερε πως έστειλε επιστολή στο δήμαρχο Αγρινίου ζητώντας να παραστεί ο δήμος ως πολιτική αγωγή στη δίκη που θα γίνει καθώς επίσης να εξαιρεθούν οι νομικοί σύμβουλοι του δήμου και η εκπροσώπησή του να ανατεθεί σε έγκριτο νομικό. 
Νωρίτερα στο θέμα είχε αναφερθεί και ο Στέλιος Μερμίγκης από το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» ρωτώντας αν ο δήμος θα παρασταθεί ως πολιτική αγωγή. 
Ο δήμαρχος Γ. Παπαναστασίου υποστήριξε πως η δημοτική αρχή εξετάζει το θέμα με τη νομική της υπηρεσία.
Με πληροφορίες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ