Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΤΡΑΣ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ 2017

Πάτρα 10 Απριλίου 2017
Άλλη μια άνοιξη με κατεστραμμένες ελπίδες, ένα παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα με στερήσεις, όταν μεγαλοβδόμαδα η Κυβέρνηση μας ανακοινώνει, ότι με «σκληρή» διαπραγμάτευση, τα έδωσε πάλι όλα. Ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των δανειστών, γονατίζοντας τους συνταξιούχους και τους ανέργους, σκοτώνοντας την εσωτερική αγορά, ξεπουλώντας ότι είχε απομείνει. Έως και 40% η μείωση στις συντάξεις, που έτσι και αλλιώς είχαν ήδη μειωθεί άλλο τόσο. Θα υπάρξουν λέει «αντίμετρα», όπως η μείωση της συμμετοχής στα φάρμακα, ίσως δηλαδή να γλυτώσεις 50 Ευρώ τον μήνα, όταν θα σου αφαιρεί 200 με 300 το μήνα. Ο εμπαιγμός, η... περιφρόνηση στον ανθρώπινο πόνο, στο όνομα της προστασίας μιας Ευρωπαϊκής «ενότητας», η ισοπέδωση στο όνομα των συμφερόντων των ισχυρών. Και το χειρότερο, χωρίς καμιά ελπίδα διεξόδου. Ούτε σε σαράντα χρόνια!

Πως, μέσα στην συσσωρευμένη πολιτική προδοσία, μέσα στον συμβιβασμό Αριστερών και «Αριστερών», που οι μεν υμνούντες, οι δε απέχοντες, παραδίδουν συνεχώς και περισσότερο δέσμιο το λαό, πώς να κηρύξεις αντίσταση, πώς να βρεις αποτέλεσμα και νίκες, που θα έδιναν ελάχιστο οξυγόνο, που θα δημιουργούσαν προϋποθέσεις για ανάταση, για δημιουργία ελπίδων στον σύγχρονο Γολγοθά;

Δυστυχώς, αγαπητοί μας συμπολίτες, δεν μπορούμε να προβλέψουμε καλυτέρευση των πραγμάτων, δεν μπορούμε καν να δώσουμε χρήσιμες ευχές. Γνωρίζουμε μόνο, ότι ο λαός μας θα στείλει το αδυσώπητο μήνυμα της τιμωρίας του, αλλά όταν και ο ίδιος θα είναι βαθύτατα και θανάσιμα πληγωμένος. Και τότε θα είναι δυσκολότερη και η δική του ανασυγκρότηση.

Σας ευχόμαστε παρόλα αυτά, να έχετε όλοι υγεία και δύναμη και να γνωρίζετε την αλήθεια. Ότι δεν υπάρχει στην παρούσα ζωή, άλλος δρόμος Ανάστασης των προσδοκιών και των ελπίδων, από το να κόψουμε τώρα όλους τους «γόρδιους δεσμούς». Της εξάρτησης, της υποταγής, της εξαπάτησης, της προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας μας. Της απαλλαγής μας από την υποταγμένη, αντεθνική, αντιλαϊκή πολιτική τάξη, που κυβερνά στο όνομα ξένων προστατών. Και το κάνει με την ανοχή και τις πλάτες των υπολοίπων.

Δύναμη και ελπίδα!

Για την Ανυπότακτη Πολιτεία
Χρήστος Πατούχας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ