Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Καθιστική διαμαρτυρία τριτέκνων στη γέφυρα Ρίου από Ναύπακτο, Μεσολόγγι και Αιτωλικό

Καθιστική διαμαρτυρία στα διόδια του Ρίου προγραμματίζουν για την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου τρίτεκνοι από Αχαϊα, Αίγιο, Ναύπακτο, Μεσολόγγι και Αιτωλικό.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γονέων Τριών Παιδιών Ν. Αχαϊας:
«Ταυτόχρονα με την οικονομική η χώρα μας βιώνει και μια δεύτερη, βαθύτερη και δυσκολότερα αναστρέψιμη κρίση, τη δημογραφική, η οποία ως λέγεται ισοδυναμεί με βόμβα έτοιμη να εκραγεί στα θεμέλια του Έθνους.
Σε ημερίδα, που οργανώνει ο Σύνδεσμός μας, το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, ώρα 18.00, στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, ειδικοί επιστήμονες θα παρουσιάσουν πολύπλευρα και στη διαχρονία του το φαινόμενο, ώστε τα συμπεράσματα να επισημαίνουν και τα αναγκαία από την Πολιτείας μέτρα.
Παράλληλα, και με την ευκαιρία αυτή κόβουμε και την ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΤΑ μας, ευχόμενοι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΥΓΕΙΑ, σ΄ όλες τις οικογένειες της πόλης μας και ιδιαίτερα στις πολυμελείς-τρίτεκνες οικογένειες, τις οποίες και εκπρο-σωπούμε.
Την Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου, στις 11.30πμ, μέλη του Συνδέσμου μας και των Συλλόγων Tριτέκνων ΑΙΓΙΟΥ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ θα προβούμε σε καθιστική ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ στα ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΡΙΟΥ, για να αναδείξουμε το εθνικό μας πρόβλημα και να προβάλλουμε στην κοινωνία τα αιτήματά μας :

ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ =ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ

ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ = ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Στις εκδηλώσεις μας αυτές συμμετέχουν: Τα Προεδρεία της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ) και Κύπρου ( ΠΟΠΟ), όπως και Αντιπρόσωποι από πολλούς Συλλόγους Τριτέκνων της χώρας μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ