Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Έξω φρενών ο Σαμαράς με τον Μητσοτάκη: Εάν με πουλήσει, θα τον πάρω μαζί!

Έχουν ανάψει τα τηλέφωνα μετά την αποψινή συζήτηση στην βουλή, όπου ο Τσίπρας καταφέρθηκε ευθέως κατά του Σαμαρά, του Παπασταύρου και την μεθόδευση για την λίστα Μπόργιανς.
Ο Μητσοτάκης δεν έβγαλε άχνα στην απάντηση του, ούτε καν εμμέσως για να καλύψει τόσο τον προκάτοχο του ή τον τέως πρωθυπουργικό σύμβουλο. Η εξέλιξη αυτή έχει εξοργίσει... τον Σαμαρά που έχει κυριολεκτικά λιώσει το τηλέφωνο διαμηνύοντας στον Μητσοτάκη να μην τολμήσει να τον κρεμάσει αλλιώς θα τον πάρει μαζί του! Ενδεικτικά τα δημοσιεύματα σε σαμαρικές ιστοσελίδες που ξεφύτρωσαν αμέσως μετά και αντί για τους γνωστούς διθυράμβους στον Μητσοτάκη είχαν αυστηρή κριτική εστιάζοντας μάλιστα στο «γιατί».
Αναμένεται να δούμε εάν αυτά τα δημοσιεύματα θα διανθιστούν με ολίγη από Μαρέεβα εάν ο Μητσοτάκης συνεχίσει να μην καλύπτει τον Σαμαρά…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ