Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: Να τελειώνουμε με τον «μαραθώνιο του θανάτου» στην Εθνική Οδό

Εμφάνιση ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ.jpgΝα τελειώνουμε με τον «μαραθώνιο του θανάτου» στην Εθνική Οδό
Τα τοπικά site το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου 2016 κατέγραψαν την παρακάτω είδηση: «Ήταν λίγο μετά τις 12:15 σήμερα το μεσημέρι στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας στο Ρεύμα προς Αγρίνιο, όταν ένας 20χρονος φοιτητής από την Θεσσαλονίκη προσπάθησε να...
διασχίσει τον δρόμο και παρασύρθηκε χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον οδηγό του λευκού OPEL».
Αυτή η «εγκληματική απόπειρα» κατά της ζωής ενός νέου ανθρώπου, σύμφωνα με την εκτίμηση μας, έχει ως φυσικούς αυτουργούς όλους αυτούς που με την αμέλεια τους και την γραφειοκρατική αδιαφορία τους, κατασκεύασαν και διατηρούν όρους σφαγείου στο συγκεκριμένο σημείο της Εθνικής Οδού Αγρινίου - Αντιρίου.
Απαιτούμε άμεσα:
1.      Την μηνυτήρια αναφορά του Δήμου Αγρινίου προς την εισαγγελία Αγρινίου κατά παντός υπευθύνου για την κατασκευή και λειτουργία αυτής της οδικής «καρμανιόλας».
2.      Την άμεση κατασκευή στο σημείο πεζογέφυρας, με ίδιους πόρους, από το Δήμο Αγρινίου.
3.      Την τοποθέτηση διαχωριστικού κατά μήκος της διπλής γραμμής, ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ από πεζούς, αλλά και την διατήρηση της ορατότητας των οδηγών (υπάρχει από την παράταξη μας κατατεθειμένη πρόταση), εντός της εβδομάδας.

Τα κακά παραμύθια και τα μεγάλα λόγια, κάποια στιγμή, πρέπει να τελειώνουν, σ’ αυτόν τον παράλογο «μαραθώνιο του θανάτου».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ