Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Σ.Ε.Ν.Α ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 
ΤΟ ΔΣ τοu ΣΕΝΑ εκφράζει την άμεση αλληλεγγύη των εργαζομένων του Γ.Ν.Α. στον πολύμορφο και δίκαιο αγώνα της ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ της χώρας μας για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο και τα νέα φορολογικά....μέτρα που εξουθενώνουν τους παραγωγούς και τους οδηγούν στην εξαθλίωση.
Οι αγρότες είναι από τα κοινωνικά στρώματα που πλήττονται βάναυσα από το τρίτο μνημόνιο και γενικότερα από τις πολιτικές των κυβερνήσεων και της Ε.Ε. Ο πρωτογενής τομέας που θα έπρεπε να είναι ο θεμέλιος λίθος της οικονομίας μας κινδυνεύει με εξαφάνιση. Εάν εφαρμοστούν τα προαπαιτούμενα του νέου μνημονίου δεν θα μπορέσει να επιβιώσει κανείς μικρομεσαίος αγρότης ή κτηνοτρόφος.
Την απάντηση σε αυτή την πολιτική τη δίνουν για άλλη μια φόρα οι εξουθενωμένοι αγρότες, κτηνοτρόφοι, και αλιείς με τα αγωνιστικά μπλόκα στους δρόμους .Αντιστέκονται στη λαίλαπα των νέων μέτρων και δίνουν μάχη για να επιβιώσουν οι οικογένειές τους, για να υπάρχει αύριο πρωτογενής τομέας στη χώρα μας και να μην διαλυθεί η ύπαιθρος και Ελληνική περιφέρεια
Το Σ.Ε.Ν.Α εκτιμά ότι αποτελεί μονόδρομο για τους εργαζόμενους, ανέργους, αγρότες, κτηνοτρόφους, αυτοαπασχολούμενους και συνταξιούχους ο κοινός τους αγώνας για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων μνημονιακών πολιτικών . Καταδικάζει όλους όσους προσπαθούν να αμαυρώσουν τον πρωτοφανή σε έκταση και αγωνιστικότητα αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς ,(μεγαλοαγρότες-επιχειρηματίες που προσπαθούν να καρπωθούν τα οφέλη του δίκαιου αγώνα των αγροτών).
ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ στα μπλόκα των αγροτών της ΑΙΤ/ΝΙΑΣ και καλεί τους εργαζόμενους του Γ.Ν.Α. και το λαό της Αι/νιας σε κοινό αγώνα με τη μικρομεσαία αγροτιά, να αποτρέψουμε τη ψήφιση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου. 

Το Δ.Σ. του ΣΕΝΑ ΑΓΡΙΝΙΟ 15/02/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ