Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Εκδήλωση με τον Κώστα Λαπαβίτσα στο Αγρίνιο 24-2-2016


Η "Επιτροπή Πολιτών για την αντι-ευρωενωσιακή χειραφέτηση" οργανώνει ανοικτή συζήτηση με τη συνδρομή του κ. Κώστα Λαπαβίτσα στις 24/2 στο Αγρίνιο. Προχωρούμε σε αυτή την πρωτοβουλία έχοντας τρεις βασικούς ισχυρισμούς και καλούμε όλους τους φίλους, συναγωνιστές και συμπολίτες μας να μετέχουν και να συμβάλουν με την εμπειρία τους στην κατεύθυνση ανατροπής των μνημονιακών πολιτικών.
1. Το μαζικό ρεύμα δίκαιων διακηρύξεων αντιλιτότητας που εκπροσωπήθηκε από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγήθηκε στην αισχρή συνθηκολόγηση και στην υπογραφή του 3ου Μνημονίου κάτω από το βάρος στρατηγικού ελλείμματος. Το υπερόπλο των δανειστών αποδείχτηκε...ότι ήταν η έλλειψη συνεκτικού σχεδίου χειραφέτησης της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας από το ευρώ και τους μηχανισμούς του ευρωενωσιακού τερατουργήματος.
2. Ο ισχυρισμός της κυβέρνησης ότι η πιστή εφαρμογή του προγράμματος που συνυπέγραψε με τους δανειστές θα εξασφαλίσει ανάπτυξη και έξοδο από την κρίση συνιστά την απόλυτη απάτη και διαστρέβλωση της πραγματικής κατάστασης ύφεσης και φτωχοποίησης του ελληνικού λαού. 
Η εμμονή των λοιπών πολιτικών δυνάμεων (Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ και παραπόταμοι) στον μνημονιακό και νεοφιλελεύθερο μονόδρομο αποτελεί πλέον κήρυξη πολέμου στις εργαζόμενες τάξεις της χώρας.
3. Η συγκρότηση πολιτικού και κοινωνικού ΜΕΤΩΠΟΥ στη βάση της χειραφέτησης της ελληνικής οικονομίας από τα δεσμά του χρέους και της Ο.Ν.Ε είναι μονόδρομος σωτηρίας για τις εργαζόμενες τάξεις. Πολιτικό και κοινωνικό ΜΕΤΩΠΟ με στόχο την προσέγγιση και κατάληψη της πολιτικής εξουσίας. Όχι μέτωπο διαμαρτυρίας ή μάταιης απόπειρας εξανθρωπισμού των μνημονιών εντός ευρωζώνης. Ενιαίο Μέτωπο των εργαζομένων και της Αριστεράς. Ενιαίο Μέτωπο των εργατών και υπαλλήλων με τους αγρότες και τη μικρή ιδιοκτησία της πόλης και του χωριού. Ενιαίο μέτωπο σήμερα και όχι αύριο γιατί ο κόσμος της εργασίας ρημάζει υπό το βάρος των μνημονιακών πολιτικών.
Ο κ. Κώστας Λαπαβίτσας είναι ο καταλληλότερος ώστε να γίνει αυτή η συζήτηση. Γιατί έπαιξε και παίζει σημαντικό ρόλο στη νομιμοποίηση του ‘’άλλου δρόμου’’ στην ελληνική κοινωνία έξω από Μνημόνια και ευρωζώνη. Γιατί επέλεξε να μην ακολουθήσει την πλειοψηφία της ελληνικής διανόησης στη μνημονιακή αγέλη.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
για την ΑΝΤΙ-ΕΥΡΩΕΝΩΣΙΑΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ