Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

ΑΓΡΙΝΙΟ: Η «Γιορτή του Αθλητή» στις 27 Φεβρουαρίου

Η «Γιορτή του Αθλητή» στις 27 Φεβρουαρίου
Στo πλαίσιo του 9ου Ημιμαραθώνιου δρόμου «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ», τον οποίο διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη «Γιορτή του Αθλητή», το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:00, στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος. 
Θα βραβευθούν Αγρινιώτες αθλητές που διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα, ο Παναιτωλικός για τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του, ο προπονητής του.... Μιχάλη Κούση, κ. Γρηγόριος Μπενέκας καθώς και o κ. Παναγιώτης Αγγελούδης, πρωταθλητής Ελλάδος 2015,κατηγορία ΤΤ3 Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ