Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση Συλλόγου Τριτέκνων με ομιλήτρια τη Ν. Παζαϊτη - ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού (φωτο)

Αποτελεί μία από τις συχνότερα εμφανιζόμενες μορφές καρκίνου παγκοσμίως και είναι η πρώτη σε αριθμό κρουσμάτων στο γυναικείο πληθυσμό. O καρκίνος του μαστού δεν κάνει διαχωρισμούς σε ηλικίες, δεν προειδοποιεί. Η πρόληψη είναι και σε αυτή την περίπτωση η καλύτερη θεραπεία και για να υπάρχει πρόληψη απαιτείται γνώση και ενημέρωση. 
Για τους παραπάνω λόγους πραγματοποιήθηκε απόψε στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ στο Αγρίνιο επιστημονική εκδήλωση από τον Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Αιτωλοακαρνανίας, με μία εκ των βασικών..... ομιλητριών την κα Νατάσα Παζαίτη-Καραμανλή, σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, η οποία ειδικεύεται σε θέματα πρόληψης του καρκίνου του μαστού.
Βασική ομιλήτρια της εκδήλωσης και η κα Ελένη Καρατζά-Λυκάκη Ακτινολόγος -Ειδική διαγνώστρια μαστού, η οποία εστίασε στη διαδικασία της διάγνωσης και της θεραπείας της νόσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ