Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Επανασυνδέσεις ρεύματος: Κοινωνική πολιτική με «ξένα κόλλυβα»

Θυμάστε τις επανασυνδέσεις ρεύματος που έγιναν στις αρχές του χρόνου και στον … χορό μπήκαν και οι δήμαρχοι όλης της χώρας; Θυμάστε πως χαιρετίστηκε η βοήθεια προς τους συνάνθρωπους μας που αδυνατούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, με φράσεις όπως «κανένας πολίτης χωρίς ρεύμα»; Θυμάστε πως μας έλεγαν ότι οι επανασυνδέσεις γίνονται χωρίς κανένα κόστος για τους.........
αδυνατούντες να πληρώσουν το ρεύμα πολίτες; 
Ε... λοιπόν, τώρα ήρθαν οι λογαριασμοί ρεύματος και η ΔΕΗ φρόντισε να δείξει το κοινωνικά ευαίσθητο πρόσωπο της μοιράζοντας σε όλους τους λογαριασμούς το κόστος των επανασυνδέσεων.
Πληρώνουμε δηλαδή άλλο ένα χαράτσι- γιατί για χαράτσι πρόκειται- για να εξαργυρώσουμε την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης. 
Η χρέωση γίνεται στο κωδικό ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ. Χρέωση που έως τώρα κάλυπτε το μειωμένο τιμολόγιο στα νησιά και στους πολύτεκνους. 
Εκεί μπήκαν χρεώσεις που εκτόξευσαν τους λογαριασμούς. Δεκάδες είναι οι καταγγελίες στον Αιρετό www.airetos.gr. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας αναγνώστης μας ο οποίος στον προηγούμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό είχε χρέωση 16 ευρώ στις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ και τώρα εκτοξεύτηκε στα 92.72! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ