Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

«ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ» από το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
«ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ»
21 Φεβρουαρίου 2014

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:00 το βράδυ το Θεατρικό Αναλόγιο Αγρινίου και η ΛΕΣΧΗ ΒΙΒΛΙΟΥ της Αλεξάνδρας Μοσχονά, παρουσιάζουν μια ελεγειακή προσέγγιση (και όχι μόνο) του καβαφικού λόγου, με τίτλο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ».
Την επιλογή των ποιημάτων του Κ. Π. Καβάφη και την σύνθεση του κώδικα επιχείρησε ο Λευτέρης Τηλιγάδας.
Συνεργούν (κατά σειρά ανάγνωσης) η Μάρω Λαχανά, ο Ηλίας Μακρυγιάννης, ο Λευτέρης Τηλιγάδας, ο Πάνος Μαμασούλας, η Βίβιαν Αηδόνη, η Αθηνά Καλιγκιώνη, η Βάγια Κωνσταντή, η Δήμητρα Δερτιμάνη και η Αλεξάνδρα Γκουτζίδου.

Τη μουσική του «ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΎ ΚΩΔΙΚΑ» έγραψε και την δίδαξε η....
Μαίρη Τσιρώνη. 
Μαζί της συνεργούν ζωντανά οι μουσικοί: Δημήτρης Μπάδας (Κιθάρα), Ειρήνη Ψαράκη (Μαντολίνο) και ο Γιώργος Μπλέτσας (Τραγούδι και Κρουστά).
Τη σκηνοθεσία έκανε ο Στέλιος Καλλίκης και η Μαίρη Τσιρώνη Μαίρη με την βοήθεια και την συνέργεια όλων των μελών του Θεατρικού Αναλογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ