Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του φετινού καρναβαλιού στη Ναύπακτο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ NAΥΠΑΚΤΙΑΣ                                                 
Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ &                 Ναύπακτος, 27/02/2014  
ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ                                         
ΤΜΗΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ            
T.K  30300 ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ                                                  
Πληροφορίες: Κωστή Ιωάννα                          
Τηλ.: 2634361216/61222                                             
    Συνεχίζονται με  επιτυχία οι εκδηλώσεις του φετινού καρναβαλιού.
Την Παρασκευή 28/2/2014 και ώρα 20:30 στην Πλατεία του Λιμανιού σας περιμένουμε στο Αποκριάτικο Πάρτι  που διοργανώνουν οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του λιμανιού.
 Μασκαρευτείτε και διασκεδάστε μαζί με τους Dj on the decks: Gabby & Panos Al, Zumba with Nektaria  και stand up comedy από τον Λευτέρη Μητσόπουλο. Θα....
ακολουθήσει βράβευση της καλύτερης αυτοσχέδιας στολής.
Το Σάββατο 1/3/2014 και ώρα 11:30 το πρωί η Δημοτική Παπαχαραλάμπειος Φιλαρμονική και με τη συμμετοχή  του  Ποδηλατικού Ομίλου Ναυπάκτου, μέσα από μια διαφορετική παρουσία, θα παίξουν για τον κόσμο αποκριάτικες μελωδίες -και όχι μόνο-, δίνοντας έτσι ένα διαφορετικό ύφος στα καρναβαλικά δρώμενα.
Παράλληλα, το βράδυ 1/3/2014 και ώρα 20:00 στο Στενοπάζαρο, «οι Νταβάδες στην οδό Μεζεδίων» που διοργανώνονται με τη βοήθεια του Συλλόγου «Ναύπακτος – Πολιτιστικές Διαδρομές» προσφέρουν γεύσεις και νότες μιας παλαιότερης εποχής.
       Οι  εκδηλώσεις κορυφώνονται την Κυριακή 2/3/2014  και ώρα 17:30 με την καρναβαλική παρέλαση στην οποία συμμετέχουν 12 ομάδες με πρωτότυπες ενδυμασίες και τρελό κέφι. Στο τέλος της παρέλασης θα γίνει βράβευση του καλύτερου άρματος, στολής κλπ. και θα παρουσιαστούν LATIN χορευτικά από τη Σχολή χορού PASO LATINO υπό τη διεύθυνση του Γ. Παπαθανασίου). 
Ο Δήμος Ναυπακτίας, διατηρώντας ζωντανό το θεσμό του Καρναβαλιού, χορηγεί  και συνεργάζεται με τη Δημοτική Κοινότητα Ναυπάκτου και όλους τους τοπικούς φορείς συνεχίζοντας την άρτια διοργάνωσή του, με την εθελοντική συμμετοχή και προσφορά  πολιτών, φορέων και καρναβαλιστών.

Ο Δήμος Ναυπακτίας και η Δημοτική Κοινότητα Ναυπάκτου ευχαριστούν θερμά, τους φορείς που συντελούν στην υλοποίηση του φετινού καρναβαλιού, τους επαγγελματίες, όλους τους πολίτες που  εργάζονται εθελοντικά, τους γονείς και μαθητές που συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις.
                                                                             
                                                                         
                                                                           Η  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                           ΖΙΑΜΠΑΡΑ   ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ