Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΧΘΕΣ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Τρικούπειο Μέγαρο, στο Μεσολόγγι, η ημερίδα ενάντια στην κρίση, που διοργάνωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Αιτωλοακαρνανίας.
Οι Γραμματείς Εργασιακών και Νομικής Υποστήριξης του Κινήματος, κύριοι Ρωμανιάς και Αβδελίδης αντίστοιχα, έδωσαν πρακτικές λύσεις, σε σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας, όπως είναι τα εργασιακά και η σχέση των πολιτών με τα τραπεζικά ιδρύματα, ιδιαίτερα όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί συνεπεία της κρίσης και της εφαρμογής των πολιτικών λιτότητας, απαντώντας σε κάθε σχετική ερώτηση που..... τους τέθηκε.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Αιτωλοακαρνανίας, πιστοί στη δέσμευσης μας να βρισκόμαστε δίπλα στον πολίτη, στην πράξη και όχι στα μόνο στα λόγια, θα συνεχίσουμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, αυτή την προσπάθεια, για να δίνουμε πρακτικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα.
Σε αυτόν τον αγώνα, καλούμε δίπλα μας, όλους τους Αιτωλοακαρνάνες, για να συμβάλουμε όλοι μαζί, με νέες ιδέες και προτάσεις στην ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών στην πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ