Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Η πρώτη συνέλευση δημοτών Μεσολογγίου Συνδυασμού «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
ΣΥΜΜΑΧΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Υπ. Δήμαρχος
Πάνος Παπαδόπουλος
 Ιερή πόλη του Μεσολογγίου 24.2.14 
Εχθές, Κυριακή 23-02-2014, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέλευση δημοτών στα πλαίσια της προσπάθειας του συνδυασμού «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» για την ενεργοποίηση των πολιτών μέσω συμμετοχικών διαδικασιών.
Μακριά από το πνεύμα στείρων προεκλογικών συνελεύσεων και ..........
παρωχημένων παρουσιάσεων, ο επικεφαλής του συνδυασμού Πάνος Παπαδόπουλος προκρίνοντας την ανάγκη για συσπείρωση και συμμετοχή όλων των ενεργών ομάδων, έδωσε την σκυτάλη και το βήμα στους δημότες να θέσουν τις προτεραιότητες, τις ανάγκες και τις αξίες οι οποίες θα οριοθετήσουν την προσπάθεια του συνδυασμού για την διεκδίκηση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.
Μερικά από τα συμπεράσματα της πρώτης συνέλευσης δημοτών ήταν ότι το ήθος, η ικανότητα και η ανιδιοτελής προσφορά αποτελούν κοινό τόπο πάνω στον οποίο θα χτιστεί το οικοδόμημα της νέας μορφής αυτοδιοίκησης μέσα στην οποία θέλουμε να δραστηριοποιούμαστε. Εμείς οι ίδιοι θα θέσουμε τους κανόνες και τις διαδικασίες της διαχείρισης των κοινών μας αγαθών και με την ενεργή συμμετοχή όλων θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας. 
 Η προσέλευση των δημοτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς επίσης μεγάλη χαρά έδωσε η ανταπόκριση του κόσμου σε μία πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του Δήμου μας διαδικασία.

 Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες για την συμμετοχή.

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ