Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Νίκη Υφαντή στους δικηγόρους του Αγρινίου

Όπως ήταν αναμενόμενο, συντριπτική ήττα υπέστη ο Δημ. Τσιμπούκης, υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου του Αγρινίου, από τον νυν πρόεδρο του Συλλόγου Λεωνίδα Υφαντή.

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα ........
ο κ. Υφαντής έλαβε 99 ψήφους έναντι 46 του κ. Τσιμπούκη, ενώ ψήφισαν συνολικά 171 μέλη του Συλλόγου.
Αμέσως μετά έγινε η καταμέτρηση για τα μέλη που θα συγκροτήσουν το νέο Δ.Σ. του συλλόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εκλεγεί κατά αλφαβητική σειρά οι Γεωργούση Δήμητρα, Καρράς Ευάγγελος, Κοτρότσος Σπυρίδων, Λούκας Επαμεινώνδας, Παπαγεωργίου Δημήτριος, Παρετσόγλου Κωνσταντίνος, Τσιτσέλη Βασιλική και Φαρμάκης Χαρίλαος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ