Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ν. ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Ι.Π. Μεσολογγίου 20/2/14 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχετικά με την απάντηση της δημοτικής αρχής, μετά την καταγγελία μας για παραποίηση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, απαντάμε ότι:
Κατανοούμε την αγωνία και τον πανικό της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής. Τα «έργα» και τις «ημέρες» τους τα γνωρίζουν και.... τα βιώνουν καλύτερα όλοι οι Συμπολίτες μας. 
Εμείς δεν θα παρακολουθήσουμε την πεζοδρομιακή αντιπαράθεση και τα επικοινωνιακά τους πυροτεχνήματα. Τις προτάσεις μας για το μέλλον του τόπου, θα τις συζητήσουμε με τους Δημότες μας, που θα δώσουν και την τελική έγκρισή τους στις εκλογές του Μαϊου.
Εκ του Γραφείου Τύπου
Συνεργασία Πολιτών
Δικτυακός Τόπος: www.mourkousis.gr      Email: press@mourkousis.gr      Τηλ.:6944 565 574

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ