Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Aγρίνιο: Μονοήμερο λουκέτο για το κάπνισμα (φωτο)

Νέα γενική συνέλευση πραγματοποίησαν το μεσημέρι οι επαγγελματίες εστίασης του Αγρινίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και πλέον πέρα από τις πιέσεις που θα ασκηθούν ειδικά.... σε επίπεδο Περιφέρειας, προσχωρούν σε κινητοποίηση.
Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να κλείσουν τα καταστήματα τους την επόμενη Πέμπτη 6 Μαρτίου. Παράλληλα έχουν σταλεί έγγραφα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με συγκεκριμένα αιτήματα ως προς τους ελέγχους, ενώ έγινε και συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ,. Αντωνόπουλο. Φυσικά η Περιφέρεια μπορεί να πάρει μια πολιτική απόφαση στήριξης των αιτημάτων της εστίασης, αλλά δεν μπορεί να καταργήσει το νόμο.
Αυτό που ζητούν επιτακτικά οι επαγγελματίες είναι να υπάρξει μια διαλλακτικότητα από την πλευρά των ελεγκτικών υπηρεσιών, να σταματήσει η επιβολή προστίμων και να γίνονται συστάσεις. Παράλληλα, σε κεντρικό επίπεδο, ζητούν την έναρξη διαλόγου από μηδενική βάση μεταξύ στης ΓΣΕΒΕΕ και του Υπουργείου Υγείας, για μια κοινά αποδεκτή λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ