Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Θρήνος στο Καινούργιο για τον Κώστα που χάθηκε....

Έχασε τελικά τη μάχη ο Κώστας 38χρονών από το Καινούργιο, που νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Αγρινίου διασωληνωμένος, έχοντας νοσήσει από την γρίπη των πτηνών.
Ο θάνατος του επήλθε στις 14:45 σύμφωνα με τους γιατρούς της ΜΕΘ που αυτό το διάστημα έδωσαν και αυτοί τη δική τους μάχη για να τον......
κρατήσουν στη ζωή. Πρόκειται για τον πρώτο επιβεβαιωμένο θάνατο από την γρίπη των πτηνών στην περιοχή του Αγρινίου, ενώ συνολικά οι θάνατοι από την ασθένεια έχουν ξεπεράσει τους 40.

Ο άτυχος άνδρας ήταν αρχαιολόγος πολύ καλός επιστήμονας, φιλικός. Ήταν το χαμογελαστό παιδί του χωριού, το καμάρι της οικογένειάς του και μόλις πριν από μερικούς μήνες είχε παντρευτεί.

Αδικία για ένα παιδί που προσπάθησε και ξέφυγε από τα στενά όρια του χωριού του με φαρέτρα τις τεράστιες γνώσεις του στην επιστήμη που επέλεξε με κόπους να σπουδάσει και την καλοσύνη του για προσφορά.

Ήταν ελπίδα για την περιοχή του Βλοχού με τις έρευνες που είχε αρχίσει για την περιοχή, που αγάπησε αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το ταξίδι του. Κρίμα στους γονείς του, που τόσο κουράστηκαν για τον Κώστα τους, που δεν έμοιαζα σαν τους άλλους. Ήταν ένα παιδί που λες ότι θα άλλαζε τον τόπο του. Διψούσε για προσφορά και δικαιοσύνη.  
Καλό ταξίδι Κώστα, 
Καλές ανακαλύψεις στο όρος της σιωπής 
Κ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ