Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας - Ανακοίνωση υποψηφιότητας Περιφεριάρχη Δυτικής Ελλάδας

ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Ανδρέας Κατσανιώτης δήλωσε:
Σε μια εποχή που απαιτεί φρέσκιες ιδέες και πολλή δουλειά και οι πολίτες προσδοκούν συγκεκριμένες λύσεις, καταθέτω την .......υποψηφιότητά μου για περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.
Με πλήρη επίγνωση της ευθύνης, αλλά και με πίστη στο στόχο μας, καλώ τους συμπολίτες μου να συμπορευθούμε όλοι μαζί, για ανάπτυξη, επενδύσεις, δημιουργία θέσεων εργασίας, καλύτερη ποιότητα ζωής.
Η Δυτική Ελλάδα πρέπει να διεκδικήσει το μέλλον που της αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ